Despre noi

Gradinita Dreamland Tineretului este o institutie educațională non-profit, acreditată de Ministerul Educatiei Naționale prin OM nr. 4399 din 04.07.2019, înființată în anul 2011, în care dragostea pentru copii și bunăstarea lor este principala noastră preocupare pe tot parcursul desfașurării activitătilor de învătare, distractive sau extracuriculare. Știm să imbinam atât momentele de învățare specifice programei românești bazată pe acumularea de cunoștințe, cât și zig-zagul educațional specific metodei Fastrackids, bazat pe experimentare, pe gândire critica, creativitate, curiozitate si încredere în forțele proprii. La Dreamland folosim cele mai noi tehnologii de predare prin intermediul tablei interactive, a realității virtuale, astfel încât să reușim să păstrăm atenția copiilor în sarcina de lucru și a le spori dragostea de învățare.

În procesul de educație suntem parteneri cu părinții copiilor nostri, pe care-i antrenăm în acțiuni umanitare sau de voluntariat, sau îi invităm la workshopuri sau evenimente de parenting, prin care să cooperăm și să ne străduim împreună să găsim cele mai bune soluții pentru provocările pe care le aduce meseria de părinte în vremurile noastre.

Viziune / Misiune

Credem în dezvoltarea armonioasă a copiilor, de aceea, sloganul grădiniţei noastre este: Învaţă, Se Bucură, Cresc!

Procesul de învăţare este unul care nu se încheie niciodată. Însă în primii ani din viaţă este important ca cei mici să aibă un suport educativ care să îi ajute să-și dezvolte capacitatea de gândire și propria personalitate, în anii ce urmează. De aceea, Grădiniţa Dreamland îţi propune un mediu creativ, bazat pe modele practice de învăţare, în care copiii își vor contura o serie de valori și aptitudini personale.

activitati gradinita
programe educationale

Curriculum

Grădiniţa Dreamland urmează procesul instructiv-educativ în conformitate cu noul Curriculum pentru educația timpurie aprobat prin O.M. nr. 4694/02.08.2019.

Acesta are ca principiu de bază dezvoltarea holistică a copiilor, cu accent pe comunicare, interacțiune și dialog. De asemenea, curriculum se caracterizează prin abordarea integrata a activitaților, o educație centrată pe copil, ce presupune cunoașterea si valorizarea unicității acestuia și un proces de învățare activa. Pe lângă domeniile experienţiale prevăzute de acesta sunt desfăşurate activităţi de limba engleză pe tot parcursul zilei, cluburi și ateliere educaţionale.

Meniuri

Meniurile zilnice pe care Grădiniţa Dreamland le oferă copiilor sunt porţionate conform normelor Direcţiei de Sănătate Publică, şi avizate de medicul nutriţionist.

Meniul conţine preparate din toate grupele de alimente: carne (curcan, vită și peşte), lactate, fructe și legume.

activitati optionale gradinita

Contact