FasTracKids, programele educaționale ce vin în completarea orelor de grădiniță

Dragi părinți, așa cum v-am obișnuit până acum, suntem mereu atenți la educația copiilor, apelând la metode de învățare moderne, menite să le ofere celor mici o dezvoltare armonioasă, precum și interactive, contribuind astfel la formarea unei personalități creative.

Pentru că societatea în care copiii noștri cresc și învață este una în continuă schimbare,  și noi punem accent pe pregătirea lor pentru un viitor polivalent, Grădinița Dreamland anunță cu bucurie achiziționarea francizei  FasTracKids Pipera.

Ce este FasTracKids? Un mediu didactic unde copiii  sunt invitați să descopere lucruri noi, să asocieze procesul de învățare cu o activitate plăcută și interactivă. Programele FasTracKids se adresează copiilor între 6 luni și 6 ani, fiecare grupă având propriile metode de învățare, astfel încât deprinderea noilor informații să fie una eficientă, adecvată vârstei celor mici. Ce au ele în comun? Cele mai noi metodologii care pun accent pe învățarea multisenzorială și pe joc. De aceea, Educație de calitate atent deghizată în distracție! este și motto-ul nostru.

Foarte important de menționat este faptul că FasTracKids vine în completarea orelor de grădiniță, astfel încât cele două programe să ofere copiilor o educație completă, menită să-i pregătească pentru următorii pași în viață. În România există în prezent 14 centre, în 9 orașe din țară, și mulți absolvenți fericiți care au parcurs cu brio programele.

Așadar, dragi părinți, ne puteți scrie oricând la adresa de email office@gradinitadreamland.ro pentru a afla mai multe detalii, și vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook FasTracKids Pipera.

Spune-ne părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact